11 March 2014

Коментари :

0
 March 11, 2014
 0

Дигитален печат

Печатете брзи и квалитетно, на секаков вид хартија ( до 300гр. ) со димензии од А3+. Печатете флаери А6,А5,А4,А3,А3+, брошури, постери, меморандуми итд. Рок […]

31 January 2014

Коментари :

0
 January 31, 2014
 0

Бизнис пакет – Стандард

- Бизнис карти – 500 димензија 85х55мм или 90х50мм, 300гр коутиран кунструк, 4/0 (едностран фул колор.) – Меморандум – 300 А4 (210х297мм), 80гр. Фабриано […]