Флетбет печат -

3 July 2014

Коментари :

0
 July 3, 2014
 0

Камера за видео надзор

Фотографија : Спецификации : -edinecna/dupla/povece protocna kompresija -PTZ auto-control rotiranje [ horizontalno: 355* & vertikalno: 120* ] -vgraden mikrofon i eden audio izlez -avtomatski […]

11 March 2014

Коментари :

0
 March 11, 2014
 0

Дигитален печат

Печатете брзи и квалитетно, на секаков вид хартија ( до 300гр. ) со димензии од А3+. Печатете флаери А6,А5,А4,А3,А3+, брошури, постери, меморандуми итд. Рок […]

6 February 2014

Коментари :

0
 February 6, 2014
 0

Компјутерски конфигурации

HP SLIM 7700 Intel Core2duo 6300 1gb RAM DDR2 80gb HDD DVD/RW VGA ON BOARD DELL OPTIPLEX 745 Core2Duo 6400 4GB DDR2 RAM 80GB […]

31 January 2014

Коментари :

0
 January 31, 2014
 0

Бизнис пакет – Про

- Бизнис карти – 3500 димензија 85х55мм или 90х50мм, 300гр коутиран кунструк, 4/0 (едностран фул колор.) – Меморандум – 5000 А4 (210х297мм), 80гр. Фабриано […]

31 January 2014

Коментари :

0
 January 31, 2014
 0

Бизнис пакет – Стандард

- Бизнис карти – 500 димензија 85х55мм или 90х50мм, 300гр коутиран кунструк, 4/0 (едностран фул колор.) – Меморандум – 300 А4 (210х297мм), 80гр. Фабриано […]