Пан Сервис на брз и ефикасен начин се справува со сите проблеми од техничка природа поврзани со десктоп компјутери, преносни компјутери, монитори, печатари, копири итн. Во целост е подготвен да одговори на проблеми со мрежи, имплементација на хардверски решенија како и администрација на windows сервер. Нашата политика за квалитет диктира најнови технологии за дијагностика на дефекти, а тимот со долгогодишно искуство гарантира отстранување на истите во најбрз можен рок. Телефон за контакт +389 75 432 011