31 January 2014

Коментари :

0
 January 31, 2014
 0
Категорија : Некатегоризирано

- Бизнис карти – 500standard_paket
димензија 85х55мм или 90х50мм,
300гр коутиран кунструк, 4/0 (едностран фул колор.)

- Меморандум – 300
А4 (210х297мм),
80гр. Фабриано офсетна хартија,
4/0 (едностран фул колор.)

- Пликоа – 300
ДЛ (америкен), 230х110мм,
лев    или десен прозор, со силиконска трака за лепење,
4/0 едностран фул колор печат.

- Папка – 50
димензија: 220х305мм. 300гр. кунструк,
4/0 (едностран фул колор).

- Пенкала – 50
Шнајдер пенкало бела боја,
една страна фул колор печат.

- Привезоци – 50

Привезок за клучеви изработка
од плексиглас во боја по избор

 

Цена 9.900 денари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>