- Бизнис карти – 3500 pro_paket
димензија 85х55мм или 90х50мм,
300гр коутиран кунструк, 4/0 (едностран фул колор.)

- Меморандум – 5000
А4 (210х297мм),
80гр. Фабриано офсетна хартија,
4/0 (едностран фул колор.)

- Пликоа – 500
ДЛ (америкен), 230х110мм,
лев    или десен прозор, со силиконска трака за лепење,
4/0 едностран фул колор печат.

- Папки – 500
димензија: 220х305мм. 300гр. кунструк,
4/0 (едностран фул колор), штанцувано во форма,
сјајна/мат ламинација.

- Пенкала – 100
Шнајдер пенкало бела боја,
една страна фул колор печат.

- Тефтер – 100
Формат А6, 100/1,
КОрици 300гр. кунздрук – мат/сјај ламинација,
внатре 80гр. офсетна хартија.
Поврзување со спирала.

- Привезоци 100
Привезок за клучеви изработка
од плексиглас во боја по избор.

Цена 29.990 денари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>